Registrace | Přihlásit

Seminární práce: Tradiční česko-slovenská kuchyně

Skrýt detaily | Oblíbený
Náhledy Náhledy Náhledy Náhledy
• Sídlo - Zlín
• Služba - restaurační zařízení
• Klasifikace - terciální sektor
• Zvyšování kvality služeb - personál
• Strategie - marketing vztahů
• Hlavní konkurenti - Potrefená husa, Koliba u Černého medvěda, Myslivna

• majitel = ředitel
• provozní s požadovaným vzděláním
• vrchní číšník a obsluha
• vrchní kuchař a pomocní kuchaři
• uklizečky
Majitel je zároveň ředitelem firmy. Za provoz restaurace je zodpovědné provozní, který vytváří základní harmonogram pro vrchní číšníky a vrchního kuchaře, kteří dále zpracovávají rozvržení pracovní doby pro pomocné kuchaře a ostatní obsluhu. Uklizečky jsou podřízeny přímo provoznímu.
Hodnocení (0x):