Projektů 141 | Str. 1 / 8
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracované státnicové otázky z předmětu Ekologické aspekty |
92,3 % |
Zemědělství - primární sektor světového hospodářství |
90,8 % |
Ekologizace provozu domácností (možnosti jednotlivce při úsporách energie, vody atd. situace ve světě a u nás) |
89,7 % |
Organismy jako bioindiátory stanovištních podmínek |
88,2 % |
Ekologické zemědělství, zastoupení a význam v ČR a okolních zemích |
88,2 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami |
88,2 % |
Vliv staveb, činností a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP |
88,0 % |
Požadavky na syrové mléko, kontrola syrového mléka |
87,9 % |
Problematika odpadů pocházejících z biotechnologických a fermentačních procesů. |
87,7 % |
Nebezpečí toxických látek a jejich výskyt v životním prostředí (DDT, DIOXINY, PCB,Cd, Hg ...) |
87,7 % |
Biomasa a její využití. Alternativní zdroje energie |
87,7 % |
Intenzivní zemědělství a životní prostředí |
87,5 % |
Zdravotní nezávadnost krmiv a vody, vstup chemických látek a přípravků do životního prostředí zvířat |
87,2 % |
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu |
87,2 % |
Lidská populace - dynamika růstu, potřeba regulace v celosvětovém měřítku, důsledky pro životní prostředí |
87,2 % |
Možnosti genového inženýrství a biotechnologií v zemědělství a potravinářství při řešení globálních problémů lidstva |
87,2 % |
Téma: Biodiverzita a vymírání biologických druhů |
86,9 % |
Ekologické aspekty zemědělské prvovýroby - živočišná produkce |
86,8 % |
Systém bezpečnosti potravin v ČR |
86,4 % |
Sanitace - eliminace kontaminace v průběhu výroby |
86,3 % |