Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 12 | Str. 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita
Legislativa v oblasti a mikrobiologické bezpečnosti potravin
86,7 %
Polymerázová řetězová reakce
83,8 %
Odměrná analýza - volumetrie
83,8 %
Metody používané pro stanovení stafylokokových enterotoxinů (SE)
83,8 %
Senzorická analýza
81,7 %
Chemické laboratorní metody v analýze potravin
80,7 %
Aditiva
78,9 %
Fyzikálně-chemické parametry jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin
77,8 %
Extrakční metody
77,6 %
Stanovení základních nutrientů
76,5 %
Stanovení sacharidů
76,2 %
Mikrobiologické vyšetření pitné vody
75,1 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: