Projektů 49 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím |
92,3 % |
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky |
92,3 % |
Základy technologie mléka a mléčných výrobků |
91,4 % |
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků |
91,2 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport |
88,2 % |
Vlastnosti mléka |
86,1 % |
Technologie masné produkce - Sanitace |
85,9 % |
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě |
85,8 % |
Zpracování ryb |
85,2 % |
Technologie masa - legislativa |
85,1 % |
Sanitace v prvovýrobě mléka |
83,6 % |
Strojní vybavení jatek |
83,1 % |
Jakost masa, rizika masa |
82,8 % |
Postmortální změny masa |
82,3 % |
Produkce a spotřeba masa |
82,2 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,6 % |