Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 34 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Chléb a pečivo - technologické kroky
90,2 %
Technologie a hygiena výroby cukru
87,8 %
Med - význam ve výživě člověka
87,5 %
Ovoce a zelenina
87,0 %
Rostlinné tuky
86,3 %
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ?
85,7 %
Produkční oblasti kávy
85,4 %
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka
85,0 %
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa
83,9 %
Obiloviny a cereálie
83,8 %
Rooibos čaj - národní nápoj jižní Afriky
83,2 %
Výroba cukrovinek
82,8 %
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa
82,7 %
Sůl - specifikace soli
82,3 %
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace
82,0 %
Koření - specifikace papriky
81,6 %
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin
81,0 %
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“
81,0 %
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“)
80,5 %
Klasifikace francouzských vín
80,4 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: