Registrace
|
Přihlásit
Univerzity
Kategorie
Rozšířené vyhledávání
Mendelova univerzita v Brně
Agronomická fakulta
Prezentace: Systém HACCP - Účinný nástroj pro zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin
Skrýt detaily
|
Oblíbený
Kvalita:
88,5 %
Typ:
Prezentace
Univerzita:
Mendelova univerzita v Brně
Fakulta:
Agronomická fakulta
Kategorie:
Nezařazené
Podkategorie:
Gastronomie
Předmět:
Potravinárska technika
Autor:
techplanet
Ročník:
1. ročník
Rozsah A4:
57 strán
Zobrazeno:
1 242 x
Stažené:
1 x
Velikost:
0,2 MB
Formát a přípona:
PDF dokument (.pdf)
Jazyk:
český
ID projektu:
5489
Poslední úprava:
07.04.2015
Různé pohledy na systém HACCP
- Širší pojetí - from farm to fork
- zdravotní nezávadnost + další jakostní ukazatele
- Užší pojetí - výroba potravin
- pouze zdravotní nezávadnost
Pochopení konceptu HACCP
- HA - analýza nebezpečí
pojmy: NEBEZPEČÍ
RIZIKO
- CCP - kritické ochranné body
ochrana zdraví konzumenta
Klíčová slova:
HACCP
zdravotní nezávadnost
analýza
monitoring
verifikace
identifikace
diferenční analýza
Hodnocení (0x):