Projektů 195 | Str. 1 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin |
92,3 % |
Prezentace na téma Antiparazitika ve veterinární medicíně |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení |
92,3 % |
Vypracovaný zkouškový okruh z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii |
92,3 % |
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky |
92,3 % |
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení |
92,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy |
92,3 % |
Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách |
92,3 % |
Vybrané kapitoly z veterinární prohlídky jatečných zvířat a masa |
92,3 % |
Otázky z oboru Veterinární farmakologie - Speciální farmakologie |
92,3 % |