Projektů 310 | Str. 1 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Vestavěné řídicí systémy - učební text a návody do cvičení |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Měřicí a řídicí technika - Měřicí systémy, Řídicí systémy s počítači, Modulované signály |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z předmětu Ekologické aspekty |
92,3 % |
Řízení kmitavých regulovaných soustav s dopravním zpožděním |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů |
92,3 % |
Téze předmětu Odpady potravinářské výroby, distribuce a prodeje potravin |
92,3 % |
Otázky k státním závěrečným zkouškám z povinného předmětu Měřicí a řídicí technika - Modulované signály |
92,3 % |
Pozemní stavitelství - vypracované tématické okruhy pro státní bakalářské zkoušky |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin |
92,3 % |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Otázky k státním závěrečným zkouškám z předmětu pro zaměření - Automatizované systémy měření |
92,3 % |
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |