Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 1 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie
92,3 %
Vestavěné řídicí systémy - učební text a návody do cvičení
92,3 %
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie
92,3 %
Měřicí a řídicí technika - Měřicí systémy, Řídicí systémy s počítači, Modulované signály
92,3 %
Vypracované státnicové otázky z předmětu Ekologické aspekty
92,3 %
Řízení kmitavých regulovaných soustav s dopravním zpožděním
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3 %
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů
92,3 %
Téze předmětu Odpady potravinářské výroby, distribuce a prodeje potravin
92,3 %
Otázky k státním závěrečným zkouškám z povinného předmětu Měřicí a řídicí technika - Modulované signály
92,3 %
Pozemní stavitelství - vypracované tématické okruhy pro státní bakalářské zkoušky
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3 %
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3 %
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Otázky k státním závěrečným zkouškám z předmětu pro zaměření - Automatizované systémy měření
92,3 %
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: