Registrace
|
Přihlásit
Univerzity
Kategorie
Rozšířené vyhledávání
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Studijní materiál: Protokoly o kontrolním zjištění - Bezpečnost potravin
Skrýt detaily
|
Oblíbený
Kvalita:
89,4 %
Typ:
Studijní materiál
Univerzita:
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Fakulta:
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Kategorie:
Přírodní vědy
Podkategorie:
Veterinární lékařství
Předmět:
Bezpečnost potravin
Autor:
katerina.loumova
Ročník:
3. ročník
Rozsah A4:
16 strán
Zobrazeno:
545 x
Stažené:
0 x
Velikost:
6,1 MB
Formát a přípona:
Archiv souborů (.rar)
Jazyk:
český
ID projektu:
8854
Poslední úprava:
17.10.2016
Protokoly o kontrolním zjištění z předmětu Bezpečnost potravin.
protokol 1 teplota
protokol 2 teplota
protokol 3 trvanlivost
protokol 4 teplota v boxu
protokol 5 shnilé jahody
Protokol 6 poškozená vejce
Protokol 7 porušený obal
Protokol 8 čistota
Protokol 9 etiketa přelepená
Protokol 10 trvanlivost
Protokol 11 teplota
Protokol 12 plesnivé
Protokol 13
Protokol 14 - sýr nečeská kvalita
Protokol 15
Protokol 16
Klíčová slova:
protokol
teplota
trvanlivost
čistota
shnilé jahody
teplota v boxu
bezpečnost potravin
Hodnocení (0x):