Registrace
|
Přihlásit
Univerzity
Kategorie
Rozšířené vyhledávání
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Studijní materiál: Senzorické hodnocení ovoce a zeleniny
Skrýt detaily
|
Oblíbený
Kvalita:
71,3 %
Typ:
Studijní materiál
Univerzita:
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Fakulta:
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Kategorie:
Přírodní vědy
Podkategorie:
Veterinární lékařství
Předmět:
Senzorická analýza potravin
Autor:
katerina.loumova
Ročník:
3. ročník
Rozsah A4:
1 strán
Zobrazeno:
947 x
Stažené:
0 x
Velikost:
0,1 MB
Formát a přípona:
MS Office Word (.doc)
Jazyk:
český
ID projektu:
8920
Poslední úprava:
24.10.2016
U ovoce a zeleniny lze hodnotit velký počet jakostních znaků a jejich deskriptorů, proto není lehké postihnout jejich senzorickou jakost, jako dvou potravinových komodit.
Klíčová slova:
vzhledová jakost
velikost
hmotnost
textura
barevnost
chutnost
Hodnocení (0x):