Registrace
|
Přihlásit
Univerzity
Kategorie
Rozšířené vyhledávání
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Studijní materiál: Biologie potravin a surovin živočišného původu
Skrýt detaily
|
Oblíbený
Kvalita:
89,1 %
Typ:
Studijní materiál
Univerzita:
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Fakulta:
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Kategorie:
Přírodní vědy
Podkategorie:
Zemědělství
Předmět:
Technologie masné produkce
Autor:
goldenlife
Ročník:
3. ročník
Rozsah A4:
69 strán
Zobrazeno:
1 194 x
Stažené:
0 x
Velikost:
1,1 MB
Formát a přípona:
PDF dokument (.pdf)
Jazyk:
český
ID projektu:
9070
Poslední úprava:
21.11.2016
Potraviny a suroviny živočišného původu
• MLÉKO A MLÉČNÉ VÝROBKY
- Složení mléka
- Fyzikálně chemické vlastnosti mléka
- Tvorba a sekrece mléka
- Strojní dojení
• MASO A MASNÉ VÝROBKY
- Složení masa
- Jakostní vlastnosti masa
- Jateční opracování masa
- Posmrtné změny, zrání a vady zrání masa
• VEJCE
- Stavba a chemické složení vejce
- Tvorba vajec
- Mikrobiologie vajec
Klíčová slova:
potraviny
suroviny
mikroorganismy
strojní dojení
složení masa
zrání masa
vady
mikrobiologie
Hodnocení (0x):