Registrace | Přihlásit

Poznámky: Suroviny pro masnou výrobu

Skrýt detaily | Oblíbený
Náhledy Náhledy
Hlavní suroviny pro výrobu MV:
• vepřové - VSO, VL, VL II, VV s K, VV bez K, syrové hřbetní sádlo, vepřová kůže
• hovězí - HSO, HZV, HPV
• telecí, koňské, ovčí a kozí maso

Vedlejší jateční suroviny:
• vnitřnosti a krev jatečných zvířat
• i další orgány a maso (hlavy - vepřové, podjazyčí, krvavý ořez)

Další suroviny:
• poživatiny - pitná voda, jedlá sůl, rafinovaný cukr, sušené mléko, ječné Kroupy, houby, vejce, cukrový kulér, …
• koření
• přidatné látky - dusitan sodný, polyfosfáty (zvyšují vaznost, obsah limitován), kyselina askorbová (redukce), glukoso-delta-lakton, kyseliny (mléčná), mikrobiální startovací kultury
Hodnocení (0x):