Registrace
|
Přihlásit
Univerzity
Kategorie
Rozšířené vyhledávání
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Prezentace: Trvanlivé masné výrobky
Skrýt detaily
|
Oblíbený
Kvalita:
81,6 %
Typ:
Prezentace
Univerzita:
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Fakulta:
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Kategorie:
Přírodní vědy
Podkategorie:
Veterinární lékařství
Předmět:
Technologie masné produkce
Autor:
goldenlife
Ročník:
3. ročník
Rozsah A4:
16 strán
Zobrazeno:
959 x
Stažené:
0 x
Velikost:
0,2 MB
Formát a přípona:
MS Office PowerPoint (.ppt)
Jazyk:
český
ID projektu:
9244
Poslední úprava:
19.12.2016
» Trvanlivé tepelně opracované masné výrobky
» Trvanlivé tepelně neopracované - fermentované - masné výrobky
Trvanlivé tepelně
opracované
masné výrobky
» Inovecký, Vysočina
» trvanlivost
• tepelné opracování
• aktivita vody
• uzení
• pH
» surovina - mělněné HM, VM, sádlo
» zpracování ve zmrazeném stavu
» solení až při míchání
» narážení do klihovkových střev
» tepelné opracování
» sušení (8-12 dní)
• klimatizované komory
• konzervační metoda
• senzorické vlastnosti výrobků
Klíčová slova:
masné výrobky
tepelně opracované výrobky
syrové šunky
fermentované výrobky
salámy
Hodnocení (0x):