Projektů 310 | Str. 2 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Chemické laboratorní metody v analýze potravin |
80,7 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Chovy hospodářských zvířat jsou největším nebezpečím pro životní prostředí |
79,8 % |
Čištění odpadních vod v ČR |
71,5 % |
Cukrovinky |
79,1 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II |
84,2 % |
Digitální modulace v základním pásmu |
86,9 % |
Diskretizace spojitých systemů, vzájemné převody mezi spojitými a diskrétními systémy |
73,7 % |
Domestikace zvířat |
80,4 % |
Domestikace, podmínky, průběh a původ zvířat |
79,3 % |
Domestikace, podmínky, průběh, původ domácích zvířat |
79,7 % |
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody |
91,4 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování) |
82,7 % |
Důsledky likvidace tropických lesů |
78,5 % |