Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 2 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Chemické laboratorní metody v analýze potravin
80,7 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Chemie potravin - praktická cvičení
90,0 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Chléb a pečivo - technologické kroky
90,2 %
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo
76,6 %
Chovy hospodářských zvířat jsou největším nebezpečím pro životní prostředí
79,8 %
Čištění odpadních vod v ČR
71,5 %
Cukrovinky
79,1 %
Cvičení z Technologie masné produkce
90,2 %
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2 %
Digitální modulace v základním pásmu
86,9 %
Diskretizace spojitých systemů, vzájemné převody mezi spojitými a diskrétními systémy
73,7 %
Domestikace zvířat
80,4 %
Domestikace, podmínky, průběh a původ zvířat
79,3 %
Domestikace, podmínky, průběh, původ domácích zvířat
79,7 %
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody
91,4 %
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování)
82,7 %
Důsledky likvidace tropických lesů
78,5 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: