Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 2 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Charakteristika - těstoviny a kečupy
75,2 %
Prohlídka zvířat - králici
75,3 %
Trvanlivé masné výrobky
75,3 %
Vliv provozů na životní prostředí
75,4 %
Tepelné opracování masných výrobků
75,5 %
Odpadové hospodářství
75,8 %
Prohlídka zvěřiny
75,9 %
Pochutiny, koření, aditiva
75,9 %
Masné konzervy
75,9 %
Veterinární vyšetření ryb
76,0 %
Stanovení sacharidů
76,2 %
Zvláštní případy porážky zvířat
76,3 %
Víno v Portugalsku
76,4 %
Stanovení základních nutrientů
76,5 %
Biogeochemické cykly (C, N, P, S)
76,5 %
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo
76,6 %
Zrání masa
76,7 %
Přeprava zvířat
76,7 %
Tkáně masa
76,7 %
Veterinární vyšetření zvěřiny
76,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: