Projektů 168 | Str. 2 / 9
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Fytopatologie - choroby |
87,2 % |
Jak se vyrábí pivo? |
76,9 % |
Jetelovinotravní směsi |
87,3 % |
Jeteloviny (leguminózy) |
87,3 % |
Jeteloviny II (leguminózy) |
88,6 % |
Klasifikace francouzských vín |
80,4 % |
Kompresorový chladící objekt |
72,9 % |
Kontroly plnění zásad integrované ochrany v polních plodinách - Průvodce kontrolním systémem plnění zásad integrované ochrany v polních plodinách pro rok 2014 |
92,3 % |
Konzervace potravin - Zpracování zahradnických produktů |
90,5 % |
Koření |
74,6 % |
Kysané mléčné výrobky |
81,2 % |
Legislativa a normy, vztahující se k osivu pícnin |
87,4 % |
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka |
85,0 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Med - specifikace |
78,2 % |
Mělnění masa a míchaní díla |
72,5 % |
Metodika - Ochrana zemědělské půdy před erozí |
91,5 % |
Metódy analýzy potravin |
75,9 % |
Mlékařská mikrobiologie |
80,3 % |
Modelování eroze - GIS v erozi, erozní modely |
91,5 % |