Projektů 168 | Str. 2 / 9
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vliv provozů na životní prostředí |
75,4 % |
Tepelné opracování masných výrobků |
75,5 % |
Seminární práce z předmětu Herbologie |
75,8 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Metódy analýzy potravin |
75,9 % |
Financování záměru obce |
76,2 % |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Zrání masa |
76,7 % |
Jak se vyrábí pivo? |
76,9 % |
Šlechtění a biotechnologie |
77,0 % |
Balení masa a masných výrobků |
77,1 % |
Přednášky ke Zemědělství |
77,3 % |
Shrnutí z mléka |
77,3 % |
Sestavování osevních postupů |
77,5 % |
Solení masných výrobků |
77,5 % |
Rostlinné tuky a oleje |
77,8 % |
Med - specifikace |
78,2 % |
Voda v potravinářském průmyslu |
78,7 % |
Přísady do masných výrobků |
79,0 % |
Návrh a zhodnocení golfového hřiště |
79,2 % |