Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 168 | Str. 2 / 9


Uni / Název projektu Kvalita
Vliv provozů na životní prostředí
75,4 %
Tepelné opracování masných výrobků
75,5 %
Seminární práce z předmětu Herbologie
75,8 %
Masné konzervy
75,9 %
Metódy analýzy potravin
75,9 %
Financování záměru obce
76,2 %
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo
76,6 %
Zrání masa
76,7 %
Jak se vyrábí pivo?
76,9 %
Šlechtění a biotechnologie
77,0 %
Balení masa a masných výrobků
77,1 %
Přednášky ke Zemědělství
77,3 %
Shrnutí z mléka
77,3 %
Sestavování osevních postupů
77,5 %
Solení masných výrobků
77,5 %
Rostlinné tuky a oleje
77,8 %
Med - specifikace
78,2 %
Voda v potravinářském průmyslu
78,7 %
Přísady do masných výrobků
79,0 %
Návrh a zhodnocení golfového hřiště
79,2 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: