Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 195 | Str. 10 / 10


Uni / Název projektu Kvalita
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky
92,3 %
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii
92,3 %
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin
92,3 %
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy
92,3 %
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3 %
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů
92,3 %
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie
92,3 %
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků
92,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: