Projektů 195 | Str. 10 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky |
92,3 % |
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii |
92,3 % |
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
92,3 % |
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy |
92,3 % |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků |
92,3 % |