Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 195 | Str. 2 / 10


Uni / Název projektu Kvalita
Choroby želv
60,5 %
Čištění rostlinných extraktů
78,0 %
Cukrovinky
79,1 %
Cvičení z Technologie masné produkce
90,2 %
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2 %
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody
91,4 %
Druhové rozdíly: Farmakodynamika a Farmakokinetika
84,6 %
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Ekologické aspekty zemědělské prvovýroby - živočišná produkce
86,8 %
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy
84,2 %
Hlavní principy a pravidla ekologického zemědělství
80,7 %
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena prasat
84,3 %
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena skotů
84,2 %
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků
91,3 %
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny
91,7 %
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky
92,3 %
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
91,4 %
Hygiena produkce mléka
88,0 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: