Projektů 195 | Str. 2 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Choroby želv |
60,5 % |
Čištění rostlinných extraktů |
78,0 % |
Cukrovinky |
79,1 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II |
84,2 % |
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody |
91,4 % |
Druhové rozdíly: Farmakodynamika a Farmakokinetika |
84,6 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Ekologické aspekty zemědělské prvovýroby - živočišná produkce |
86,8 % |
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy |
84,2 % |
Hlavní principy a pravidla ekologického zemědělství |
80,7 % |
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena prasat |
84,3 % |
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena skotů |
84,2 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny |
91,7 % |
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky |
92,3 % |
Hygiena a technologie vegetabilních produktů |
91,4 % |
Hygiena produkce mléka |
88,0 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |