Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 41 | Str. 1 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Chladírny a mrazírny potravin
96,8 %
Rozdělení, druhy a charakteristiky sušáren potravin
92,3 %
Prezentace na téma Varní zařízení - scezování
91,5 %
Hospodářské výpočty v gastronomii
89,7 %
Prezentace na téma "Výroba sladu"
89,7 %
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování
89,6 %
Analytické řešení teoretické sušárny
89,6 %
Gastronomie v lázeňském provozu
89,4 %
Prezentace na téma Výroba sladu
89,4 %
Bezodpadové zpracování brambor
89,2 %
Pěstování a zpracování koření
89,1 %
Zavádění systému kritických bodů HACCP
88,8 %
Systém HACCP - Účinný nástroj pro zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin
88,5 %
Přednáška na téma Pasterace
88,3 %
Výroba lihu z obilovin
88,0 %
Technika pro potravinářské zpracování masa
88,0 %
Čištění a šrotování sladu
87,9 %
Pivo a suroviny k výrobě piva
87,7 %
Přednášky z Koření
87,4 %
Fenykl obecný
87,2 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: