Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 41 | Str. 1 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Analytické řešení teoretické sušárny
89,6 %
Anglická kuchyně
76,5 %
Bezodpadové zpracování brambor
89,2 %
Bezpečnost práce a ochrana zdraví pracovníků v kuchyni
80,9 %
Cestovní ruch - Jídelní a nápojové lístky
85,4 %
Chladírny a mrazírny potravin
96,8 %
Čištění a šrotování sladu
87,9 %
Fenykl obecný
87,2 %
Food & Beverage management
79,1 %
Gastronomie v lázeňském provozu
89,4 %
Hospodářské výpočty v gastronomii
89,7 %
Kořeninová paprika
82,8 %
Mezinárodní gastronomie - Zdeněk Pohlreich
78,0 %
Ovoce, zelenina a výrobky z nich
86,9 %
Pěstování a zpracování koření
89,1 %
Pěstování zeleného koření
77,7 %
Písemná příprava obsluhy - Gastronomické praktikum
83,1 %
Pivo a suroviny k výrobě piva
87,7 %
Podmínky pro podnikání v pohostinství
85,2 %
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů
86,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: