Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 41 | Str. 1 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Zavádění systému kritických bodů HACCP
88,8 %
Zařízení pro tepelné zpracování pokrmů - Kotle
84,0 %
Výroba lihu z obilovin
88,0 %
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování
89,6 %
Výpisky k tématu Cukrovarnictví
85,3 %
Varní zařízení - Vystírání, rmutování
84,0 %
Určení doby uchovatelnosti potravin
80,6 %
Tepelný a technologický výpočet odparky
86,5 %
Tepelný a technologický výpočet odparky
80,9 %
Technika pro potravinářské zpracování masa
88,0 %
Systém HACCP - Účinný nástroj pro zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin
88,5 %
Sušení zemědělských produktů
80,1 %
Španělská kuchyně
82,1 %
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů
84,0 %
Rozdělení, druhy a charakteristiky sušáren potravin
92,3 %
Prezentace na téma Výroba sladu
89,4 %
Prezentace na téma Varní zařízení - scezování
91,5 %
Prezentace na téma "Výroba sladu"
89,7 %
Přednášky z Koření
87,4 %
Přednáška na téma Pasterace
88,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: