Registrace
|
Přihlásit
Univerzity
Kategorie
Rozšířené vyhledávání
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Studijní materiál: Biologie potravin a surovin živočišného původu
Zobrazit detaily
|
Oblíbený
Potraviny a suroviny živočišného původu
• MLÉKO A MLÉČNÉ VÝROBKY
- Složení mléka
- Fyzikálně chemické vlastnosti mléka
- Tvorba a sekrece mléka
- Strojní dojení
• MASO A MASNÉ VÝROBKY
- Složení masa
- Jakostní vlastnosti masa
- Jateční opracování masa
- Posmrtné změny, zrání a vady zrání masa
• VEJCE
- Stavba a chemické složení vejce
- Tvorba vajec
- Mikrobiologie vajec
Klíčová slova:
potraviny
suroviny
mikroorganismy
strojní dojení
složení masa
zrání masa
vady
mikrobiologie
Hodnocení (0x):