Registrace | Přihlásit

Prezentace: Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy

Skrýt detaily | Oblíbený
Náhledy Náhledy Náhledy
Káva

Pro účely této vyhlášky se rozumí:

• zelenou kávou - sušená semena kávovníku rodu Coffea zbavená pergamenové slupky
• praženou kávou - výrobek získaný pražením zelené kávy
• praženou kávou bez kofeinu - výrobek získaný pražením zelené kávy, který obsahuje nejvýše 0,1 % kofeinu v sušině
• kávovým extraktem, instantní kávou, rozpustnou kávou, rozpustným kávovým extraktem - výrobek v jakékoliv koncentraci, získaný pražením kávy a následnou extrakcí s použitím vody jako extrakčního prostředí a s vyloučením všech postupů hydrolýzy zahrnujících přídavek kyseliny nebo zásady, obsahující rozpustné a aromatické složky kávy, které mohou obsahovat nerozpustné oleje pocházející z kávy, stopy jiných nerozpustných látek pocházejících z kávy nebo z vody, použité pro extrakci
Hodnocení (0x):