Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 12 | Str. 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita
Kysané mléčné výrobky
81,2 %
Mlékařská mikrobiologie
80,3 %
Tvarohy a sýry
83,9 %
Úvod do mlékařství - Cizorodé látky v mléce
84,8 %
Úvod do mlékařství - Druhy mléka
83,4 %
Úvod do mlékařství - Složení mléka
83,2 %
Úvod do mlékařství - Složky mléka
81,2 %
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka
90,0 %
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany
89,2 %
Úvod do mlékařství - Úvodní přednáška
92,5 %
Úvod do mlékařství - Význam mléka ve výživě
87,0 %
Základní ošetření mléka - Základní ošetření mléka, Konzumní mléko a smetana
86,2 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: