Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 29 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Alternativní výživa
87,5 %
Analytika potravin
86,0 %
Anatomie trávicího ústrojí
88,6 %
Centrální nervový systém
85,5 %
Cholesterol a jeho transport
88,9 %
Energetická bilance - Příjem energie = výdej energie + Δ skladovaná energie
89,3 %
Fyziologie trávení a vstřebávání
88,2 %
Fyziologie trávení a vstřebávání
86,0 %
Inzulínový receptor IGF-1
82,0 %
Katabolické procesy v organismu
88,0 %
Metabolismus mastných kyselin
89,0 %
Metabolismus tuků
85,0 %
Minerální látky (Majoritní minerální prvky, Minoritní minerální prvky, Stopové prvky)
89,2 %
Nenasycené mastné kyseliny ve výživě člověka
91,4 %
Prezentace na téma Ketolátky
78,3 %
Prezentace na téma Trávicí trakt
86,6 %
Prezentace na téma Tuky (Lipidy)
84,2 %
Sacharidy - přednáška
84,8 %
Současné trendy ve výživě
88,5 %
Stopové prvky (Jod, Selen, Měď, Mangan, Molybden, Chrom)
88,6 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: