Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 15 | Str. 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita
Stanovení bílkovin (aminokyselin) separačními metodami
91,3 %
Látky vonné a chuťové - senzoricky významné látky
90,5 %
Analytická chemie - vypracované otázky
90,5 %
Lipidy - Analytická chemie - Analýza potravin
90,3 %
Analytická chemie - Analýza potravin
90,2 %
Stanovení přirozených složek potravin
89,5 %
Cizorodé látky - Analýza potravin
89,1 %
Sacharidy - analýza potravin
88,9 %
Identifikace látky pomocí infračervené spektroskopie (IČ). Srovnání transmisní a reflexní techniky (KBr-tableta a ATR)
88,5 %
Analytická chemie - Optické metody
88,1 %
Vzorkování - analýza potravin
87,5 %
Vitaminy - Analytická chemie - Analýza potravin
86,3 %
Fyzikální vlastnosti látek: měření bodu tání, indexu lomu a pH
85,8 %
Aditivní - cizorodé látky
84,7 %
Analytická chemie - vypracované zkouškové otázky
84,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: