Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 34 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Trvanlivé pečivo
73,0 %
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny
73,1 %
Koření
74,6 %
Charakteristika - těstoviny a kečupy
75,2 %
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo
76,6 %
Jak se vyrábí pivo?
76,9 %
Koření - Kardamom
77,5 %
Rostlinné tuky a oleje
77,8 %
Nealkoholické nápoje
78,8 %
Cukrovinky
79,1 %
Poznámky k vínu
79,4 %
Pivo - výroba sladu a výroba piva
79,5 %
Výroba vína
79,6 %
Výroba vína neboli vinifikace
79,8 %
Klasifikace francouzských vín
80,4 %
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“)
80,5 %
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“
81,0 %
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin
81,0 %
Koření - specifikace papriky
81,6 %
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace
82,0 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: