Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 29 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3 %
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu
91,8 %
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
91,4 %
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků
91,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady
91,0 %
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin
90,8 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny
89,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření
89,2 %
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek
88,9 %
Technologie konzervárenství
88,8 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Rostlinné a živočišné tuky
85,0 %
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2 %
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků
83,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: