Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 573 | Str. 29 / 29


Uni / Název projektu Kvalita
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3 %
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů
92,3 %
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie
92,3 %
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků
92,3 %
Zpracované otázky z předmětu Úvod do studia a dějiny farmacie
92,3 %
Vypracované otázky z předmětu Úvod do studia a dějiny farmacie
92,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: