Projektů 573 | Str. 29 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků |
92,3 % |
Zpracované otázky z předmětu Úvod do studia a dějiny farmacie |
92,3 % |
Vypracované otázky z předmětu Úvod do studia a dějiny farmacie |
92,3 % |