Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 573 | Str. 1 / 29


Uni / Název projektu Kvalita
Senzorické hodnocení ovoce a zeleniny
71,3 %
Čištění odpadních vod v ČR
71,5 %
Posouzení účinnosti extrakce tuků při stanovení cizorodých látek
72,1 %
Problematika odpadového hospodářství
72,1 %
Průvodce hovězím masem
72,1 %
Těstoviny
72,4 %
Mělnění masa a míchaní díla
72,5 %
Maďarská vína
72,6 %
Kompresorový chladící objekt
72,9 %
Trvanlivé pečivo
73,0 %
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny
73,1 %
Živočišné tuky
73,5 %
Rostlinná produkce v EU a GMO
73,6 %
Etický kodex studenta a pedagoga
73,7 %
Veterinární asanace
73,8 %
Prohlídka drůbeže
73,9 %
Složení masa
74,2 %
Bezpečnost potravin
74,2 %
Obalové materiály, ekologické balení potravin
74,4 %
Cholesterol
74,5 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: